Tradition is our foundation.

Vse se je začelo leta 1963, ko je nadarjen mizar Jože Mlinar v Idriji postavil svojo mizarsko delavnico. Kvalitetna izdelava in veliko zaupanje strank sta botrovala zgodnji širitvi proizvodnje – vse do danes, ko je to delavnica s sodobno tehnološko opremo, v kateri pa nismo pozabili na ročno dodelavo, ki daje vsakemu izdelku še dodatno kakovost in omogoča, da je vsak izdelek unikat, narejen posebej za Vas.

Ker nam družina, zgodovina in naši začetki ogromno pomenijo, sledimo Jožetovi ideji še danes.

Unsurpassable quality.

​​Vse se začne pri prvem pogovoru z Vami, kjer se pogovorimo o Vaših željah, potrebah, o možnostih prostora. Le pretanjeno poznavanje Vaših potreb zagotavlja, da boste dobili izdelek, nad katerim boste navdušeni.

Na Vašem projektu tako ali drugače sodeluje množica strokovnjakov - od izkušenih prodajnikov, ki znajo odkriti vsako Vašo skrito željo, do izobraženih arhitektov, notranjih oblikovalcev in inženirjev lesarstva, mojstrov lesne obrti v naši sodobni proizvodnji in monterjev z dolgoletnimi izkušnjami.

Functionality for lasting usability.

Kakovost izdelka ne pomeni veliko, če ni hkrati dosežena popolna uporabnost prostora in opreme. Tako je pri nas popolnoma enakovreden korak proizvodnji proces izdelave idejnega načrta posebej za Vas. Le z optimalno zasnovo prostora in elementov v njem namreč lahko dosežemo trajnost in zagotovimo dolgoročno uporabnost pohištva. Izobraženi strokovnjaki s področja notranjega oblikovanja, arhitekture in lesnega inženirstva bodo poskrbeli, da bo naše pohištvo idealen odgovor na Vaše potrebe in želje.

The secret is in the details.

Skrivnost našega uspeha je v detajlih. Z natančno obravnavo najmanjšega detajla poskrbimo, da so naši izdelki zaključena celota. Končna podoba izdelka pa je posledica majhnih detajlov, zato je Mlinarjeva kuhinja vedno unikatna.

Innovation on the foundation of tradition.

Naše potrebe se iz leta v leto spreminjajo, zato se spreminjajo tudi naše rešitve. Celotno ekipo podjetja druži skupni cilj izdelovanja kvalitetnih in enkratnih odgovorov na Vaše želje in potrebe. In stalna radovednost v iskanju boljših, drugačnih rešitev. A vedno z ozirom na to, kar je bilo, kar poznamo in kar imamo od nekdaj radi. 

Mlinar & Mlinar Showroom

Župančičeva 18, 1000 Ljubljana

Slovenija

tel: +386 1 241 65 20

GSM: + 386 51 424 499

Mlinar pohištvo d.o.o.

Vojkova 25, 5280 Idrija

Slovenija

tel: +386 5 373 47 30

 

Contact us