Že 60 let ustvarjamo z željo po kakovosti, trajnosti in uporabnosti, bivalni prostor vam pomagamo spremeniti v dom. Naše pohištvo je oblikovano po meri in prilagojeno izbranemu prostoru, to dosežemo z odličnim svetovanjem strokovnjakov, vrhunsko obdelavo mojstrov v sodobni proizvodnji in brezhibno montažo.

Da lahko vsa leta ohranjamo visoko raven kakovosti, nas pri delu vodi pet načel.

Temelj je tradicija.

Zgodbo družbe Mlinar + Mlinar je leta 1963 začel nadarjeni mizar Jože Mlinar, ko je v Idriji postavil svojo mizarsko delavnico. Njegove izdelke so odlikovali kakovostna izdelava, občutek za detajle, funkcionalnost in inovativnost. To so štiri glavne značilnosti naših izdelkov.

 

Družina, zgodovina in tradicija so za nas bistvenega pomena, zato še vedno upoštevamo Jožetova načela.

Neprekosljiva kakovost.

Visoko raven kakovosti dosežemo s celostno servisno storitvijo – od zamisli, kako želimo prostor oblikovati, do končne uresničitve. Verjamemo v celovite prostorske rešitve in težimo k visoki kakovosti vgrajenih materialov. S tem zagotavljamo odličnost končnega izdelka in njegovo dolgotrajno uporabnost

Funkcionalnost za trajno uporabnost.

Naše kuhinje in drugo pohištvo so narejeni za jutri in pojutrišnjem, saj skrbimo za izvrstno kakovost in prostorske rešitve, ki zagotavljajo največjo uporabnost prostora. Zato je pri nas enakovreden poudarek na razvoju idejnega načrta in na proizvodnji. Le pretanjeno poznavanje naročnikovih potreb zagotavlja, da zasnujemo prostor, v katerem boste z veseljem bivali.

Lepota je v detajlih.

Z natančno obravnavo vsake podrobnosti poskrbimo, da so naši izdelki zaključena celota. Detajli poskrbijo za edinstveno pohištvo, zaradi česar je vsak naš izdelek unikaten.

Inovativnost na temeljih tradicije.

Življenski slog se spreminja. Drugačne se tudi naše potrebe, zato se morajo spremembam prilagajati tudi naše zamisli. Celotno ekipo podjetja druži skupni cilj – kakovostne in domiselne rešitve, ki ustrezajo uporabnikovim željam in potrebam, ter nenehno razmišljanje o prihodnosti.

Mlinar & Mlinar razstavni salon

Župančičeva 18, 1000 Ljubljana

Slovenija

tel: +386 1 241 65 20

GSM: + 386 51 424 499Odpiralni čas:

PON - PET 10 -17ih

Ob sobotah in zunaj delovnika smo vam na voljo po predhodnem dogovoru.

Mlinar pohištvo d.o.o.

Vojkova 25, 5280 Idrija

Slovenija

tel: +386 5 373 47 30Odpiralni čas:

Na voljo smo vam po predhodnem dogovoru.

 

Pišite nam