Koraki do doma

Visoko raven kakovosti v družbi Mlinar + Mlinar dosegamo s celostno servisno storitvijo – od začetne zamisli, kako naj bi bil bivalni prostor opremljen, do končne uresničitve. Celotno ekipo podjetja druži iskanje kakovostnih in domiselnih rešitev, ki ustrezajo uporabnikovim željam in potrebam, ter nenehno razmišljanje o prihodnosti. ​

Oblikujemo prostore, ki so vam pisani na kožo. Prostore, kamor se vračate z veseljem in kjer ste si ustvarili svoj dom.

 • 1

  SPOZNAVANJE

  Na prvem srečanju spoznate naše izdelke in prostorske rešitve. Skupaj pretehtamo vaše želje, potrebe in možnosti vašega bivalnega prostora. Le pretanjeno poznavanje naročnikovih potreb zagotavlja, da zasnujemo prostor, v katerem boste z veseljem bivali.

  Vabljeni ste na obisk našega razstavnega salona v Ljubljani; vsak delovnik med 10. in 17. uro. Po predhodnem dogovoru pa smo vam na voljo tudi v terminih zunaj delovnika. 

 • 2

  RAZVOJ ZAMISLI

  S premišljeno prostorsko zasnovo dosežemo dolgoročno uporabnost pohištva. Sodelovanje strokovnjakov s področja arhitekture, notranjega oblikovanja in lesnega inženirstva zagotavlja celostne rešitve za vaše želje in potrebe.

 • 3

  IZBOR MATERIALOV IN ELEMENTOV

  Verjamemo v celovite prostorske rešitve in težimo k visoki kakovosti vgrajenih materialov. S tem zagotavljamo odličnost končnega izdelka in njegovo dolgotrajno uporabnost.

 • 4

  SODOBNA PROIZVODNJA

  Naše delo temelji na sodobni proizvodnji, oplemeniteni z obrtno tradicijo. Izkušeni mizarski mojstri vsak izdelek v sklepni fazi skrbno ročno obdelajo.

 • 5

  MONTAŽA

  Vgradnjo elementov na domu opravijo naši monterji. Natančno in profesionalno.

 • 6

  DRUŽENJE IN IZOBRAŽEVANJE

  V razstavnem salonu Mlinar + Mlinar vsak mesec organiziramo druženje in izobraževanje v kuhanju ter v negi in uporabi pohištva in vgradnih gospodinjskih aparatov.

  Vabimo vas, da se nam pridružite na naših mesečnih druženjih in izobraževanjih. Prijavite se na naše e-novice in vsak mesec vas bomo obvestili o novostih in aktualnih druženjih pri nas.

Mlinar & Mlinar razstavni salon

Župančičeva 18, 1000 Ljubljana

Slovenija

tel: +386 1 241 65 20

GSM: + 386 51 424 499Odpiralni čas:

PON - PET 10 -17ih

Ob sobotah in zunaj delovnika smo vam na voljo po predhodnem dogovoru.

Mlinar pohištvo d.o.o.

Vojkova 25, 5280 Idrija

Slovenija

tel: +386 5 373 47 30Odpiralni čas:

Na voljo smo vam po predhodnem dogovoru.

 

Pišite nam